Stars signerer den unge garden Thomas Harley til en toårskontrakt

The Stars kunngjorde at de har signert den 23 år gamle unge forsvarsspilleren Thomas Harley til en toårskontrakt verdt 8 millioner dollar. Iført nr. 55 Dallas Stars Drakt presterte Harley bra i sesongen 2023-24, og fullførte sin første hele NHL-sesong. Han scoret 15 mål og bidro med 32 assists på 79 kamper, i snitt mer enn 21 minutter per kamp. Selv om hans offensive prestasjon var litt flat i sluttspillet, bidro han fortsatt med 4 assists på 19 kamper og var i gjennomsnitt nesten 24 minutter per kamp, ​​nest etter Miro Heiskanen.

Selv om Harley bare spilte en hel sesong, ble målsummen hans rangert som nummer åttende blant alle NHL-forsvarere, og prestasjonen hans overgikk langt forventningene. Som det 18. sammenlagtvalg i første runde av 2019, er rekorden hans relativt begrenset sammenlignet med andre mer modne garder, men basert på prestasjonene forrige sesong har han alle muligheter til å vinne en langtidskontrakt med en årslønn på mer enn 7 millioner dollar. billige ishockey drakter Dallas, et lag som ønsker å vinne nå, valgte å signere Harley til en forlengelse på to år for å unngå å kutte vaktlistekostnadene for en langsiktig kontrakt.

Dette er den andre forsvareren Stars har signert den dagen, med Esa Lindell som også fullførte en femårs kontraktsforlengelse tidligere. Med gjennomføringen av disse transaksjonene har Dallas signert fem toppforsvarere frem til minst sesongen 2025-26, og forsvaret har blitt stabilisert. I følge PuckPedias spådommer har laget bare $694 000 i lønnsplass igjen, men hvis Dallas justerer vaktlisten og fleksibelt håndterer fritatte spillere, forventes de å samle ytterligere lønnsplass uten å lide et stort antall skader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *