Maple Leafs signerer på nytt den frie vingen Nicholas Robertson

The Maple Leafs kunngjorde at de har signert den begrensede free agent-vingen Nicholas Robertson til en ettårig kontrakt på $875.000. Vil fortsette å bruke en Maple Leafs drakt sammen med Maple Leafs. Selv om Robertson har vært involvert i handelsrykter mange ganger og uttrykt ønske om å forlate Toronto, ble han til slutt ikke byttet. Maple Leafs daglige leder Brad Treliving har opprettholdt god kommunikasjon med Robertson, og den nye treneren Craig Berube vil hjelpe den unge spilleren med å komme tilbake i den nye sesongen.

Robertson viste gode prestasjoner i sesongen 2023-24 Selv om han hadde mindre spilletid per kamp, ​​scoret han fortsatt 14 mål og 13 assists på 56 kamper for totalt 27 poeng. Han er ekstremt effektiv i 5v5-kamper, og scorer 1,34 mål per 60 minutter, noe som er på nivå med ligaens toppscorer. billige ishockey drakter Selv om feltmålprosenten hans kan være nede, kan økt spilletid og bruk av spesiallag hjelpe ham med å forbedre seg denne sesongen.

I den nye sesongen forventes Robertson å konkurrere om Maple Leafs to første offensive linjeposisjoner, spesielt etter Tyler Bertuzzis avgang. Selv om han signerte en ettårskontrakt med laget, vil han ha muligheten til å fortsette å vokse i fremtiden og vil bli en begrenset fri agent igjen i 2025. Maple Leafs har for øyeblikket begrenset plass og forventes å ha en åpen plass på vaktlisten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *