Rodriguez grep vinnermuligheten på vegne av Panthers!

For denne Stanley Cup bør de lykkeligste menneskene være fansen som har på seg Rodriguez ishockey drakter. Tross alt spratt spissen rundt fire lag i de foregående fem sesongene og ble til slutt hos Panthers. Og dette er ikke det mest kritiske. Det viktigste er at trenden til dette laget åpenbart er veldig bra. Med andre ord er det stor sannsynlighet for at han oppnår status som verdispiller.

Selvfølgelig er Rodriguez selv verdig den statusen, ettersom han scoret to ganger i tredje periode på mandag, inkludert kampvinneren, for å gi Panthers en 2-0 ledelse i NHL Stanley Cup-finalen, beseiret Edmonton Oilers 4 -1. Det etterlater Rodriguez med tre mål på to kamper i finalen og seks mål og fem assist på 19 kamper i Stanley Cup-sluttspillet. Ser vi på alle resultatene, har den 30 år gamle spilleren 39 poeng (12 mål, 27 assists) på 80 kamper denne sesongen, 4 poeng under karrierehøyden satt i sesongen 2021-22. Slike utmerkede resultater er ikke dårligere enn noe lag.

Mot Oilers tillot Rodriguez sitt mål i den tredje perioden Panthers å gjøre sin beste magi i den tredje rammen, begrense Oilers og bygge sin egen ledelse. Dette skyldes også Rodriguez.

Gå fremover fire år, og Rodriguez har vært i limbo siden han ble kjøpt opp av Pittsburgh Penguins fra Buffalo Sabres ved NHL-handelsfristen i 2020. Til slutt signerte han en fireårskontrakt med Florida Panthers i juli 2023 før han til slutt stabiliserte seg.

Den største grunnen til hans prestasjoner kommer fra hans egen selvtillit. Kanskje fordi han har reist blant mange lag, er han i stand til å imøtekomme de forskjellige endringene til flere lag og kan delta fullt ut i spillet på hver linje og i enhver situasjon. Dette er kanskje den største grunnen til at Panthers-trøya ble lagt i hendene hans.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *